دمیدن – وزیدن سرگرمی سرگرمی چه خبر از کجا ؟

دمیدن – وزیدن: سرگرمی سرگرمی چه خبر از کجا ؟ باور میکنی یا نه ؟

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار اجتماعی میانگین سن شروع مصرف موادمخدر در «زنان» , 26 سالگی

    قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پرسشها و مطالبات زنان آسیب‌پذیر اعتیاد باید به صورت منسجم پیگیری و برنامه‌های مدونی جهت پیشگیری و رهایی از این مع

    میانگین سن شروع مصرف موادمخدر در «زنان» , 26 سالگی

    26 سالگی؛ میانگین سن شروع مصرف موادمخدر در «زنان»

    عبارات مهم : اعتیاد

    قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پرسشها و مطالبات زنان آسیب پذیر اعتیاد باید به صورت منسجم پیگیری و برنامه های مدونی جهت پیشگیری و رهایی از این معضل جهت کانون های نشانه ارائه شود.

    به گزارش ایسنا، علی مویدی در جلسه کمیته تخصصی “زنان و خانواده های آسیب پذیر” ستاد مبارزه با مواد مخدر که در محل این ستاد برگزار شد؛ گفت: در این کمیته همانطور که از نام آن مشخص هست، باید به خانواده و زنان توجه بیشتری شود، لذا انتظار این است که دستگاه های عضو کمیته پرشورتر در این کمیته شرکت کنند.

    میانگین سن شروع مصرف موادمخدر در «زنان» , 26 سالگی

    وی افزود: در این کمیته باید پرسشها و مطالبات زنان آسیب پذیر در حوزه اعتیاد مطرح و بررسی شوند تا برنامه ریزی مدونی جهت برطرف آنها انجام شود، همچنین دستگاه های مرتبط با حوزه اعتیاد جدی تر به وظیفه خود عمل کنند.

    قائم مقام دبیرکل ستاد بیان داشت: توجه به آسیب های اجتماعی به خاص اوضاع اعتیاد زنان و ساماندهی آنان و همچنین اعتیاد کودکان و اصلاح آنان از مطالبات جدی رییس جمهور است که باید با بررسی دقیق تر کارها و برنامه های موثرتری صورت بگیرد.

    قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پرسشها و مطالبات زنان آسیب‌پذیر اعتیاد باید به صورت منسجم پیگیری و برنامه‌های مدونی جهت پیشگیری و رهایی از این مع

    مویدی در آخر بر تدوین برنامه خاص و هدفمند در حوزه زنان و خانواده، زیاد کردن اطلاع رسانی در حوزه اعتیاد و آسیب های ناشی از آن، ارائه سبک زندگی به محیط های هدف، لزوم تهیه پروتکل در عرصه پیشگیری از اعتیاد جهت دختران و زنان و ارائه گزارش آن به ریاست جمهوری، ضرورت زیاد کردن سطح پوشش برنامه های پیشگیری از اعتیاد جهت کانون های نشانه و ارائه برنامه های مدون جهت آنان، لزوم ارزیابی برنامه ها به وسیله دستگاه های عضو کمیته و حمایت از آخر نامه های دانشجویی تاکید کرد.

    دکتر پرویز افشار معاون کم کردن تقاضا و توسعه همکاری های مردمی ستاد نیز گفت: میل به زنان به همکاری اجتماعی به آینده خود، فرزندان و جامعه توصیه مثبتی هست؛ در واقع ایجاد همکاری همگانی از جمله زنان که همواره نقش حمایتی و تاثیرگذاری در جامعه دارند غیرقابل انکار است.

    وی افزود: مداخلات پیشگیری از اعتیاد باید از سنین کمتر و حتی از مقطع ابتدایی انجام شوند، افراد خشونت دیده و کودکان آسیب پذیر شناسایی شوند تا هنجارها را به آنان معرفی کنیم و مهارت های زندگی را به آنان آموزش دهیم.

    میانگین سن شروع مصرف موادمخدر در «زنان» , 26 سالگی

    همچنین حمید صرامی مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد در این کمیته با اشاره به تاریخچه مصرف مواد در زنان گفت: در اواخرا قرن نوزدهم زنان جهت دیده شدن و سرخی گونه ها الکل مصرف کردند و به تدریج از سال 1990 میلادی مصرف مواد مخدر از تک جنسیتی به دو جنسیتی با نشانه دسترسی به بهشت ساختگی و رهایی افکار آزاردهنده و یکسان شدن نقش زنان و مردان زیاد کردن یافت.

    وی در ادامه به تبیین اوضاع جهانی در عرصه اعتیاد و زنان پرداخت و گفت: تخمین جمعیت زنان در بین مصرف کنندگان مواد در جوامع سنتی آسیایی معادل 10 درصد، کشورهای تازه استقلال یافته 20 درصد، آمریکای لاتین 30 درصد و کشورهای اروپایی توسعه یافته مانند انگلستان و آلمان 40 درصد است.

    قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پرسشها و مطالبات زنان آسیب‌پذیر اعتیاد باید به صورت منسجم پیگیری و برنامه‌های مدونی جهت پیشگیری و رهایی از این مع

    این مقام مسئول در ستاد ادامه داد: با احتساب جامعه آماری مصرف کنندگان مواد دنیا از هر ده نفر مصرف کننده مواد سه نفر زن هستند یعنی 33 درصد جامعه آماری معتادان را زنان تشکیل می دهند، اعتیاد زنان در دنیا به خانواده اپیودها و قرص های آرام بخش ولی مردان به کانابیس ها و محرک ها می باشد.

    صرامی به شیوع مصرف مواد در کشور اشاره کرد و گفت: براساس پیمایش ملی خانوار در شیوع شناسی مصرف مواد مخدر و روان گردان ها در بین جمعیت نشانه ۵۲ میلیون نفر و در حجم نمونه نزدیک به ۶۰ هزار نفر در کلیه مراکز استان ها و 5 شهرستان و روستاها، قیمت شیوع اعتیاد 5.4 درصد در بین جمعیت 15 الی 64 سال اعلام شد.

    میانگین سن شروع مصرف موادمخدر در «زنان» , 26 سالگی

    وی افزود: طبق این شیوع شناسی تریاک با 53.2 درصد، ماری جوآنا و مشتقات آن مشمول بر حشیش، علف و گل با ۱۱.۹ درصد، شیشه ۸.۱ درصد، هروئین 7.1 به ترتیب الگوی مصرف مواد هستند. همچنین اوضاع تاهل معتادان، 23.5 درصد جدایی بدون طلاق، 16.2 درصد طلاق گرفته، 7.6 درصد متاهل، 4.8 درصد بیوه و 4.7 درصد مجرد بود.

    صرامی گفت: میانگین سن شروع مصرف مواد در مردان 24 سال و در زنان 26 سال عنوان شد و استان های خوزستان، گلستان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، فارس، خراسان شمالی، مرکزی، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان از میانگین قیمت شیوع مصرف مواد در کشور بالاتر می باشند.

    وی افزود: طبق این شیوع شناسی، قیمت شیوع مصرف مواد مخدر در دانش آموزان مقطع متوسطه دوم و هنرستان ها در سال تحصیلی 93-94 2.1 درصد، دانشجویان دانشگاه های دولتی 5.6 درصد و در جامعه کارگری محیط های صنعتی در سال 93 ، 22.3 درصد است.

    مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد بر لزوم تقویت دانش برنامه ریزی منسجم، ایجاد پایگاه داده در حوزه بانوان و کم کردن تقاضا، سرمایه گذاری و اولویت بخشی به برنامه های پیشگیری از اعتیاد، ایجاد کمیته هشدار سریه و دیده بانی مستمر اوضاع مصرف مواد بانوان، ایجاد عملیات روانی مستمر علیه مصرف مواد با بهره گیری از شبکه های مجازی و سیاست رسانه ای مشخص به منظور کم کردن میل به مصرف مواد، تقویت مرزهای دانش اعتیاد، توجه جدی تر به مواد نوظهور و محرک در برنامه های آموزشی را از راهکارهای موثر جهت برون رفت از اوضاع موجود اعتیاد بانوان به اوضاع مطلوب و مدیریت مصرف جهت کم کردن 25 درصدی اعتیاد تا آخر برنامه ششم توسعه تاکید کرد.

    به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ صرامی گفت: بر اساس اعلام مرکزی ملی اعتیاد و سوء مصرف مواد در دانشگاه کلمبیا، نوجوانانی که حداقل 4 بار در ماه در برنامه های مذهب شرکت می کنند با احتمال بسیار کمی به مصرف سیگار، الکل و مواد روی می آورند و نوجوانانی که جهت مدهب ارزش قائل هستند در تصمیمات مهم زندگی زیاد به والدین خود تکیه می کنند.

    گفتنی است در این کمیته که نمایندگانی از وزارتخانه های کشور، علوم، ورزش و جوانان، تعاون، شرکت های زندان ها، تعزیرات حکومتی، هلال احمر، بهزیستی و کمیته امداد حضور داشتند، اعضا گزارشی از کارها انجام شده است در حوزه پیشگیری از اعتیاد در زنان را با اولویت مدارس، دانشگاه ها، محیط های کار و زنان منزل دار ارائه کردند.

    واژه های کلیدی: اعتیاد | برنامه | پیشگیری | کمیته امداد | برنامه ریزی | اخبار اجتماعی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار